Gram Å

Vi slår afdelingerne i Gram og Rødding sammen

Vi slår afdelingerne i Gram og Rødding sammen 

I Sydjysk Sparekasse vurderer og tilpasser vi løbende vores indsatser og forretning efter vores kunders adfærd og behov for rådgivning.  

For så vidt angår Gram afdeling har vi igennem længere tid vurderet på antallet af ekspeditioner og møder i afdelingen. Resultatet viser, at der i Gram afdeling alene er enkelte møder og ekspeditioner om ugen. På den baggrund har vi besluttet, at afdelingerne i Gram og Rødding lægges sammen i Rødding. Det betyder, at afdelingen i Gram har sidste åbningsdag den 30. august 2024. Ekspedition og rådgivningsmøder vil fremadrettet foregå i Rødding afdelingen og med samme rådgiver som hidtil. 
Garanterne fra Gram bliver tilknyttet Rødding afdeling.

Sammenlægningen af Rødding og Gram afdelinger bidrager til en række synergieffekter bl.a. i form af videndeling. Alt udvikling i sektoren peger på, at det er blevet sværere og sværere at drive pengeinstitut og rekruttere nye medarbejdere til meget små afdelinger. 

”Sammenlægningen er ikke alene en spareøvelse men også et ønske om at kunne rådgive vores kunder om alle dele af deres økonomi og samtidig sikre, at vi har de rette faglige miljøer i vores afdelinger til at understøtte rådgivningen af kunderne. Og det er netop dét, vores kunder efterspørger, når de skal have rådgivning om livets store økonomiske beslutninger. 

Når afdelingerne bliver for små, bliver de sårbare, hvis kollegaer er syge, på ferie eller kursus. Dette medfører, at afdelingerne ikke er velfungerende”, udtaler adm. direktør Max Hovedskov.

Max Hovedskov fortsætter:
”I Sydjysk Sparekasse har vi også fremadrettet en målsætning om at være en selvstændig garantsparekasse med en stærk lokal og nærværende profil og et solidt økonomisk fundament.  Sydjysk Sparekasse er en vigtig brik i vores lokalområde. Vi er ikke blot arbejdsplads for 230 medarbejdere, men vi støtter også op om lokalområdet med ikke ubetydelige sponsorater. 

Vi arbejder desuden ud fra en målsætning om at have indgående kendskab til vores kunder og det lokalområde, som de er en del af.  Det lokale kendskab har blandt andet betydning, når en virksomhed skal etablere sig eller ekspandere samt, når man som privatkunde skal købe fast ejendom.”

Ledelsen i Sydjysk Sparekasse har stor respekt for sparekassens ophav og tilknytning til Gram og omegn, hvorfor Sparekassen som hidtil fortsat vil støtte op om lokalområdet – bl.a. via sponsorater. Vi gør vores allerbedste for at gøre det så nemt som muligt for kunderne. Kunderne beholder deres rådgiver, kort og andre banksager præcist som de plejer – det er således kun adressen på deres rådgiver, der bliver ændret.

Sydjysk Sparekasse er fortsat et af de pengeinstitutter i Danmark, som har flest afdelinger i forhold til sparekassens størrelse.